Vioolles vanaf 4 jaar

Lesstijl

Het  leren bespelen van een instrument gaat hand in hand met humor, fantasie en uitdaging. Ik maak gebruik van bestaande en bekende methoden maar daarnaast ben ik ook op zoek gegaan naar alternatieve leerwijzen en benadering van de leerlingen.

 


Jonge leerlingen

Jonge kinderen zijn bewegelijk, nieuwsgierig en willen spelen. En met die combinatie aan factoren willen ze bovenal leren. Ze zijn enorm ontvankelijk voor muziek mist het op een leuke en leerzame manier wordt aangeboden. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van (ook digitale) spelletjes en rollenspellen waarbij alle zintuigen worden gebruikt.

 

Gevorderde leerlingen

Wanneer je als leerling al een flinke basis hebt ontstaan er vragen. Op internet en youtube staat allerlei standaard info over de viool, de achtergrond, klassieke muziek en muziektheorie. Maar er zijn honderden site's die hierover gaan. En even duidelijk zijn ze niet. Hier leer je niet niet echt goed van te spelen. En misschien wil je als gevorderde violist dat helemaal niet weten. Maar ben je op zoek naar info die vernieuwend is en waar je jouw horizon op muzikaal vioolgebied mee verbreed... Ik help je de muziek te maken waar je naar op zoek bent. Ik help je met je zoektocht want jij moet je kunnen ontwikkelen zoals je dat wilt. Iedereen is op zijn eigen manier een pionier! 

 

Praktische informatie

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Startdatum: gedurende het jaar is instromen mogelijk

Dag en Tijdstip in overleg.

Lokatie: Elderveld - Hilversumstraat 27

Docente: Susan Díaz de la Cruz