Kleuterharp


Ben je 4, 5 of 6 jaar oud en vind je de harp ook zo mooi klinken? Mozart Muis, Beethoven Beer en nog veel meer dieren nemen je mee op een muzikale reis!  Speel zo zacht als muizenpootjes, zo laag als een olifant. Of leer een waterval spelen! 

Elke les improviseren we op de harp, want dat klinkt altijd mooi. 

 

Cursus Kleuterharp

In deze cursus hoef je geen bladmuziek te lezen, of thuis verplicht te oefenen.  Je leert op gehoor leuke korte liedjes zingen én spelen!  Natuurlijk wel op speelse wijze,  plezier in muziek maken en lekker bewegen op muziek  is in deze fase het allerbelangrijkst!    

 

Doel van de lessen

Er zit muziek in jonge kinderen!  Juist de allerjongsten bezitten (nog) een basis van muzikaliteit die eenvoudig is uit te verstevigen en uit breiden.  Een goed ontwikkeld ritmegevoel en fijne motoriek komt een leven lang van pas! 

 

Praktisch

De ‘lessen’ zijn zowel in kleine groepjes als privé met bijzijn van één ouder (mag actief meedoen met zingen, ritmes enz). Voor groepsles kunt u op de wachtlijst totdat er voldoende aanmeldingen zijn.

 

Niet noodzakelijk, wel leuk, is het huren van een kleuterharpje voor thuis. De kinderen krijgen geen huiswerk mee, maar u kunt uw kind wel stimuleren om samen muziek te maken. Ik vertel in de les hoe u dit beste kunt doen. 

 

Tarieven curus kleuterharp

10 wekelijkse lessen 

Individueel  | 30 minuten  in bijzijn één ouder   |   16,00 per les

Groepsles | (2 of 3  kinderen) | 40 minuten |  12,50 per les 

 

Bevallen de lessen u en uw kind?  U kunt dan 10 vervolglessen nemen en hierna overstappen naar mijn reguliere lessen (uiteraard op maat). 

 

Huur Bardic harp: 30 euro/maand. Zie: www.zingendesnaar.nl/verhuur

 

Leslocaties

Arnhem Centrum Rozet

Wageningen